still alive and bitchin

Vi overlevde Miami och hela vagen hem. Jag alskar Miami, fy vilken underbar vecka det blev forutom min kanske hittills varsta baksmalla nagonsin . Blir ett langre inlagg om Miami senare utan historian om baksmallan och en hel del helt enkelt skitgrymma bilder!

An sa lange blir det bara min god-jul-bil till grabbarna som jag la upp pa FacebookJuste.. Jag motte min nya flickvan pa Hooters i Miami nar vi tog en hamburgare som skulle bli den kanske godaste jag nagonsin atit! hon heter Amber och vi ar ett par vad hon an sager!

 

Ar alltsa tillbaka i Philly igen men det ar bara en mellanlandning, imorgon aker vi upp till New York City och firar in det nya aret. Sen kan jag stryka annu en grej fran min to-do-before-I-die-list!

Well, smell ya later ya'all. Merry late christmas and an early happy new year!
.. what the heck, I might as well wish ya'll a happy easter!


christmasgifts

Var i vanlig ordning ute i god tid för att köpa julklappar, ca. tre timmar hade jag på mig.
Blev två tröjor från Abercrombie & Fitch, en var och dom blev glada, på riktigt, inga fakesmile, så bra känner jag dom vid det här laget i alla fall. Jessie visar ju mest känslor, har kommit på att är hon glad är jag glad.

Jessie plockade äntligen fram mina klappar som hon hade gömt undan.
Blev lite smått och gott hemifrån plus pengar och jag har en säng att välja ut när jag kommer hem också. 
Min hemma hos mamma har ju gjort sitt och lite till..

Tack mamma & pappa! 
chri$tma$
När jag kom upp imorses låg det ett brev som sa "Christian" ovanpå den note jag får varje morgon. 
200 dollar bara så rakt ner i fickan, det tackar vi för, kommer väl till användning!

Sa till Jessie i morses också att jag tyckte jag kunde öppna mina andra också medans jag ändå höll på liksom.
Tänk er världens sötaste 10åring ligger på sängen, skakar på huvudet och säger:
- not until this afternoon

Vad ska man göra liksom, 1-0 till Jessie..

thirtyfivePå många, långt ifrån alla, quarters (25 cent) så finns det delstater och detta är ju givetvis ett samlingsobjekt. Jag har än sålänge lyckas skrapa ihop 35 av staterna och sen finns det ett gäng extra så som Puerto Rico, Guam och så vidare.

Samla mynt känns lite väl 72 år gammal, grått skägg och glasögon, men det är lika kul att få nya quarters varje gång och se om man chashat in en ny delstat. Det borde väl vara uppförbacke nu känns det som, men jag har alla innan jag är tillbaka i svenskt luftrum och sliter ner mina sulor på vägverkets asfalt.

turn around

Vaknar av någon anledning runt sextiden på morgonen lite titt som tätt.
Inatt (!) vaknade jag 05:50, och jag älskar det.

Hur underbart är det inte att vakna tidigt och veta om att det är bara är att rulla tillbaka i sovposition och ha ytterligare en och en halv timma att sova? Jag tror det blir en förmiddagsnap idag, ögonen är tunga :)

Apple - iPod

Köpte ju mig en iPod för... ett 7-8 månader sedan? 
Har aldrig riktigt utnyttjat den, har bara haft ett par spellistor som gått om och om igen. Jag har aldrig intresserat mig för att lägga till appar, har inte känt till alla funktioner och har använt den som en mp3 med touchscreen ungefär.

MEN, jävlar vilken rolig pryl den blev när man började intressera sig. La till en hel del appar (ett gäng skitonödiga, rensning står på to-do-listan), bytte ut spellistorna och började använda den på allvar. 
Förut laddade jag den kanske en gång i veckan, nu blir det minst en gång om dagen, kanske två. 

Blir med största sannolikhet en iPhone när jag kommer hem till sverige igen, gillar inte storleken men man vänjer väll sig kanske. Appledator känns ganska avlägset, trots att apple är unikt och faktiskt grymt snygga så känns det som jag drar mer nytta utav en helt vanlig PC med windows OS.

Next up är i alla fall att ta mig tid att konvertera vänneravsnitt och lägga in. Det kan nog göra cardioträningen lättare åtminstone, och kanske flygtiden på fredag. Måste som sagt rensa och organisera upp lite här och där.

Det är free wi-fi på ganska många ställen här i USA, det är ju bara för bra i vissa lägen!
happiness came with the mail

Så länge det inte står typ "citizen bank" på breven så är det alltid lika sjukt kul att få post, speciellt i den här storleken. Fick ett paket av mamma och ett av pappa. Mammas var tydligen ett större hot än pappas och blev uppskuret, igentejpat och belagt med ett "security" klistermärke. Dessa paket var såklart julklappar.

Jag står i köket och kollar på Jessie:
- Dang it! Two christmasgifts and it's not even christmas..I just wanna open them.
- I'll take these and hide them for you, and you'll get them back before we go to Mexico
- Deal!
I varje paket kom ett litet brev.
Läste dem och lämnade dom utan uppsikt en liten stund och tro fan att hundjäveln strimlade dessa.
Hon måste hata mig, först mina solglasögon och nu mina brev. Jag hann att läsa dom åtminstone, skithund!


Rest In Peace

vila i frid kära morfar vart du än är
hälsa mormor och Sonny

1927 - 02- 13
-
2010 - 12 - 15

so close, no matter how far
couldn't be more close to the heart
forever we'll trust in who you were
and nothing else matters


Nationality

Guess who's back.. för femtioelfte gången.
Följt en annan blogg lite halvt som halvt och kommit fram att små inlägg, typ notiser får en blogg ganska levande och det kan väll inte vara så svårt att hålla? Så det är planen, så länge jag inte får en svinbra idé som jag behöver lägga mer energi på, men det händer ju inte så ofta.. Att jag delar med mig av dem alltså ;)

Alla inlägg är bra inlägg, och alla kommentarer är bra kommentarer. Det kan ju ni tänka på... (.................)


Köpte mig en pin i en randombutik igår, tyckte den var riktigt schysst och sitter numera på min bröstficka på vinterjackan som har kommit ut ur sitt ide. Uteblir förfrågningar om min nationalitet från amerikaner p.g.a. den här nu så tar jag nog bort den igen.
Planen är att dom ska säga "oh, so you're swedish, that's awesome!". Amerikaner är spontana på det viset.sportbras brings all the boyz to the yard

Är lite i valet och kvalet med gymval just nu. 
Det öppnar ett nytt gym i närheten snart som heter LA Fitness, vi har varit på ett annat i samma kedja idag och igår och ska dit igen på Fredag. Mitt nuvarande gym heter YMCA och det är lite skillnad.
På YMCA är allt mindre modernt och man riktar sig till alla målgrupper äldre och handikappade bland annat.
LA Fitness är lite mer som det heter, just fitness. Alla är yngre, de som är äldre är vältränade, tjejer tränar med skivstänger och hantlar men ändå på ett feminint sätt istället för att gå på löpbandet eller sitt i en magmaskin. 

Blev lite häpen när vi tränade igår, det gled omkring tjejer som man bara ser på TVshop typ.
Det är lite tävling om vem som är snyggast och vem som drar åt sig mest blickar. Det är något litet tight hotpantsliknande och sport-bh som gäller. Det är som att glida omkring i ett träningsmagasin.
Säga vad man vill om det,  det är  i alla fall sjukt mycket roligare att träna i en sådan miljö än bredvid Hulda, 75, och mongojocke som ligger och sprattlar på bänkpressen. Jag tycker bara att det är coolt :)


Sen om det är värt nästan dubbel betalning? Njaaa, gymmet i vårt hood öppnar om en vecka, vi får försöka förhandla fram något bra pris med dem, precis som vi gjorde med YMCA.
Förutom snygga tjejer så har det en 100 gånger skönare maskinpark och mycket bättre/skönare hantlar!Lånad bild på Anna-Maria Lacatus.

another wednesday in the states

Man har format en vardag nu sedan ett tag tillbaka under veckodagarna för att under helgerna ha möjligheten att kunna glida iväg i overkligheten. Det blir vad man gör det till, ibland får man sätta undan pengar för att göra lite större grejer längre fram, det är väll ungefär där vi ligger nu. Update om det senare någon gång.

Detta är i alla fall hur en vanlig dag kan se ut.
Både jag och Kalle var off vid halv sex tiden, drog till gymmet. Kom hem, duschade, Kalle plockade upp mig och vi drog till Boston Market för att köpa mat som vi tog med oss till Giant.
Giant är jämförbart med Ica, det finns mindre och det finns större. Detta vi sitter på i bilden heter SuperGiant och är jämförbart med Ica Maxi. De finns som ett litet kafé där som är stängt kvälls och nattetid, Super Giant har nämlugen öppet 24/7. Men till stolar och bord har man tillgång likaså fritt internet.

Softar med datorerna, snackar skit, spelar kort, äter mat.. Heeeelt okej!


RSS 2.0