sportbras brings all the boyz to the yard

Är lite i valet och kvalet med gymval just nu. 
Det öppnar ett nytt gym i närheten snart som heter LA Fitness, vi har varit på ett annat i samma kedja idag och igår och ska dit igen på Fredag. Mitt nuvarande gym heter YMCA och det är lite skillnad.
På YMCA är allt mindre modernt och man riktar sig till alla målgrupper äldre och handikappade bland annat.
LA Fitness är lite mer som det heter, just fitness. Alla är yngre, de som är äldre är vältränade, tjejer tränar med skivstänger och hantlar men ändå på ett feminint sätt istället för att gå på löpbandet eller sitt i en magmaskin. 

Blev lite häpen när vi tränade igår, det gled omkring tjejer som man bara ser på TVshop typ.
Det är lite tävling om vem som är snyggast och vem som drar åt sig mest blickar. Det är något litet tight hotpantsliknande och sport-bh som gäller. Det är som att glida omkring i ett träningsmagasin.
Säga vad man vill om det,  det är  i alla fall sjukt mycket roligare att träna i en sådan miljö än bredvid Hulda, 75, och mongojocke som ligger och sprattlar på bänkpressen. Jag tycker bara att det är coolt :)


Sen om det är värt nästan dubbel betalning? Njaaa, gymmet i vårt hood öppnar om en vecka, vi får försöka förhandla fram något bra pris med dem, precis som vi gjorde med YMCA.
Förutom snygga tjejer så har det en 100 gånger skönare maskinpark och mycket bättre/skönare hantlar!



Lånad bild på Anna-Maria Lacatus.

Kommentarer
Postat av: lovisa

damn tränad!

2010-12-13 @ 10:23:30
URL: http://lavitadilovisa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0